Senz paraplu & vele andere handige sportbenodigdheden!

Ben jij een echte sportfanaat? En doe jij dit graag buiten in plaats van in de sportschool? Of lijkt je dit leuk om te proberen? Bereid je dan goed voor zodat je ongeacht het weer buiten te keer kan gaan! Denk bijvoorbeeld aan een Senz paraplu kopen of lenen zodat jij gewoon kan hardlopen tijdens hevige regenbuien!

Goed voorbereid met flesjes water!

sporttassenStel je wilt een grote afstand gaan hardlopen of fietsen, dan moet je natuurlijk wel benodigdheden meenemen! Het belangrijkste hierbij is natuurlijk water! Want als je geen water drinkt tijdens het sporten dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Denk aan uitdroging met als gevolg dat je flauw valt. En wanneer dit ergens gebeurd waar niemand is kan dit extra gevaarlijk zijn!

Kies er daarom voor om altijd water bij je te hebben. En dit kan op twee manieren! Kies voor een bidon of dopper die je gemakkelijk mee kan nemen, of kies voor waterflessen in een handige sporttas bewaren! De bidon heeft natuurlijk het voordeel dat je tijdens het hardlopen er gewoon van kan drinken. En deze bidon of dopper kan je gewoon aan je riem vastmaken met behulp van een speciale houder. Hierdoor hoef je nooit te stoppen!

Alles wat je nodig hebt in de sporttassen!

Maar als je lange afstanden gaat afleggen dan heb je waarschijnlijk aan één fles niet genoeg. Kies er dan simpelweg voor om meerdere flessen water in sporttassen te bewaren! Bovendien heb je vanwege de lange afstand ook nog andere dingen nodig. Denk aan eten voor onderweg, droge kleding voor de terug weg en natuurlijk situationele benodigdheden.

Stel je gaat namelijk weg terwijl het grauw weer is, maar je verwacht dat het later wel eens warm weer gaat worden. Neem dan een zonnebril, korte broek, zonnebrand en een hoed of pet mee! Of is het warm weer en verwacht je dat het wel eens kan gaan regen? Neem dan een opvouwbare Senz paraplu en een handdoek mee! En voor al deze spullen moet je natuurlijk een handige opbergplek hebben. Kies daarom voor sporttassen! Heb je relatief weinig spullen en ga je hardlopen? Kies dan voor kleine en handig te dragen sporttassen. Ga je een dag wandelen met vrienden? Kies dan voor grotere sporttassen! Dan kan je zelfs een gehele picknick meenemen!

De Senz paraplu zodat jij altijd kan sporten!

senz parapluWil je jezelf echt door niks tegen laten houden? Met de Senz paraplu kan je gemakkelijk door elke storm blijven sporten! Het speciale ontwerp van de Senz paraplu zorgt ervoor dat deze windsnelheden van 100 kilometer per uur kan weerstaan! Wil je dus gaan hardlopen maar waait en regent het hard? Kies dan voor de Senz paraplu! Niet omdat de regen en wind vervelend zijn, maar natuurlijk omdat je er ziek van kan worden! Net als met de flesjes water en zonnebrand in de sporttassen is jouw veiligheid natuurlijk aandachtspunt nummer 1!

You may also like...