Handdoek met naam: vindt jouw plek gemakkelijk terug!

Het is reeds echt zomerweer. En dit betekend natuurlijk tijd om naar het strand te gaan! Zeer leuk natuurlijk, maar dit brengt ook zijn eigen problemen en uitdaging met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het terug vinden van jouw handdoek. Het zal immers zeer druk zijn! Gelukkig is vrijwel overal wel een oplossing voor. En het geval van de handdoek is een handdoek met naam een handige optie!

Het probleem

Jouw handdoek terug vinden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je een stuk gaat zwemmen wordt je door de stroming onbewust al gauw een heel stuk weggevoerd. Maar hoe vindt je jouw plek dan terug? Wanneer je met een groep vrienden naar het strand gaat en een aantal zijn blijven liggen, dan kan je via hun jouw plek terug vinden.

Maar wat als al jouw vrienden mee het water in zijn gegaan? Er zijn hier gelukkig meerdere oplossingen voor. Eén ding waar je absoluut niet op moet vertrouwen zijn landbakens van andere mensen. Zoals bijvoorbeeld een strandtent. Wanneer zij weggaan en de tent meenemen heb jij dus geen herkenpunt meer!

Een strandtent van jezelf, een gebouw zoals een strandpaviljoen of een herkenbaar stuk van een duin zijn wel prima herkenpunten. Deze gaan immers nergens heen. Hierdoor kan je jouw plek gemakkelijker vinden, dan wel in één keer vinden.

Echter kan er natuurlijk alsnog een probleem voordoen. Wanneer je jouw algemene plek hebt gevonden zijn er in één keer meerdere plekken met handdoeken die erg op elkaar lijken. Nu loop je het risico om op de verkeerde plek te gaan zitten. Bovendien moet je naar elke plek lopen om nader te bekijken of dat jouw handdoek is.

Handdoek met naam en handdoek bedrukken

De oplossing is de handdoek met naam of een handdoek bedrukken met een opvallende en unieke bedrukking. Een handdoek bedrukken met een opvallende en unieke bedrukking zorgt ervoor dat je jouw plek van veraf kan zien. Erg handig dus! Een handdoek met naam zorgt tevens voor deze situatie. Je kan natuurlijk naast een handdoek met naam de handdoek bedrukken laten met iets ernaast.  Zo heb je een toffe combinatie van jouw naam met een mooie bedrukking!

Ook op de camping: raak jouw toilettas met naam niet meer kwijt!

De handdoek kunnen kwijt raken mag duidelijk zijn. Maar je kan ook simpelweg dingen kwijt raken door ze vergeten. Wanneer je bijvoorbeeld een toilettas met naam bedrukt zullen anderen deze voor je kunnen terug brengen!

You may also like...