Waterfles bedrukken: tips voor het hardlopen tijdens de zomer

Hardlopen is een sport dat vele mensen graag beoefenen. Maar helaas is tijdens het merendeel van het jaar het weer zeer slecht hiervoor. Regen, sneeuw, harde wind en koud weer. Maar nu de zomer is doorgebroken is ideaal weer om te gaan hardlopen! Bereid je wel goed voor door bijvoorbeeld een waterfles bedrukken te laten.

Hardlopen tijdens de zomer

Hardlopen kan ook prima gedaan worden in de sportschool, maar wanneer je dit buiten doet is het natuurlijk veel leuker! En bovendien goedkoper. Denk hierbij aan hardlopen in een park of zelfs in een natuurgebied zoals de Veluwe. Hier kan je tijdens het hardlopen de mooie natuur bekijken en zo af en toe pauze houden op een lokaal bankje. Perfect om alleen of met iemand samen te doen!

Waterfles bedrukken: belangrijk en leuk!

waterfles bedrukkenHoewel warm weer perfect voor het hardlopen is, brengt dit ook gevaren met zich mee. De meest bekende is natuurlijk uitdroging. Tijdens het sporten moet je altijd water drinken. Maar tijdens het warme weer is dit alleen maar belangrijker! Zorg er daarom voor dat je altijd een waterfles bij je hebt. Wanneer je deze tussendoor niet kan bijvullen, zorg er dan voor dat je voldoende flesjes bij je hebt.

Ook kan je kiezen voor een waterflesje bedrukken. Bijvoorbeeld om jezelf mee te motiveren of gewoon omdat je het leuk vind. Je kan zelfs een waterfles bedrukken op creatieve manieren. Kies bijvoorbeeld voor een waterfles bedrukken met een tekst voor elke etappe tijdens jouw geplande route.

Sporttassen voor elke behoefte

sporttassenHandige sporttassen zijn ook een echte uitkomst. Sporttasjes met bidonhouder geven je de mogelijkheid om gemakkelijk de waterflesjes mee te nemen. Wanneer je niet veel hoeft mee te nemen kan je kiezen voor kleine sporttassen. Wil je nadertijd gelijk omkleden? Kies dan voor grote sporttassen zodat je de kleding mee kan nemen. Sporttassen kan je natuurlijk in een kluisje op het treinstation of in de auto bewaren. Maar kleine sporttassen zijn prima om gewoon mee te nemen!

You may also like...