Snoepblik bedrukken: wees de bom in meerdere situaties!

Wil jij de bom op school zijn? Of een echt tof feestje organiseren bij jouw thuis? Of iemand een echt leuk cadeau geven? Denk dan aan kauwgom bedrukken of een snoepblik bedrukken.

Snoepblik bedrukken voor mee naar school

snoepblik bedrukken

snoepblik bedrukken

Wanneer je naar school gaat neem je vaak zelf dingen mee. Zoals broodjes. Dit is namelijk veel slimmer dan klant en klare broodjes op school of in de winkel te kopen. Het is namelijk veel goedkoper! Maar naast het brood, het drinken, de tas en natuurlijk de schoolspullen nemen ook veel mensen snoep mee naar school.

Wordt de bom door snoepblik bedrukken

Om echt de bom te zijn is een snoepblik bedrukken een toffe keuze! Want wie heeft nou zoiets? Je kan er zelfs meerdere afwisselen zodat je variatie kan toebrengen. Kies voor een snoepblik bedrukken met een coole afbeelding of een toffe tekst. Bijvoorbeeld een inspirationele quote of een grappige tekst.

En ditzelfde kan gedaan worden met kauwgom bedrukken. Kies voor een speciale kauwgomhouder of voor een simpele kauwgom verpakking. Deze kan je eraf schuiven en hergebruiken!

Kauwgom bedrukken voor op een feest

kauwgom bedrukken

kauwgom bedrukken

Wanneer je een feestje organiseert is kauwgom bedrukken en een snoepblik bedrukken ook een goede keuze! Voor een kinderfeestje kan je de pakjes snoep of kauwgom bedrukken met hints voor een speurtocht. Voor feestjes met volwassenen kan je het snoepblik bedrukken met een sfeervolle afbeelding. Zo is deze een echte aanvulling op de inrichting van het huis wat de sfeer ten goede komt.

Kauwgom bedrukken & snoepblik bedrukken als geschenk

Ook als cadeau is kauwgom bedrukken of een snoepblik bedrukken een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een snoepblik bedrukken met iets persoonlijks. Bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of een foto van een bepaald persoonlijk moment.

Ook kan je simpelweg kiezen voor kauwgom bedrukken met een toffe afbeelding of grappige tekst. Deze maakt gegarandeerd de ontvanger blij!

You may also like...