Badjas met naam: de ideale tips voor de niet-ochtendmensen

Heb jij ook moeite met ochtenden? Veel mensen wel. Er zijn relatief maar weinig ochtendmensen. Veel mensen zijn dus geen ochtend mensen, maar alsnog plegen zij maar weinig maatregelen hiertegen. Dit terwijl bijvoorbeeld een badjas met naam veel kan schelen!

Badjas bedrukken: maak de ochtend aangenamer

Om de ochtend aangenamer te maken kan je gebruik maken van een leuk bedrukte badjas. Kies voor de badjas bedrukken met een vrolijke tekst zodat je met een goed humeur opstaat. Of kies voor een badjas bedrukken met een toffe afbeelding of tekening. Gewoon omdat je dit mooi vind.

Badjas met naam: vind hem gemakkelijk

In de ochtend ben je nog niet helemaal wakker. Het liefst heb je even een kopje koffie gedronken voordat je wat moet doen. Maar je zal wel eerst je badjas aan moeten doen. En wanneer je met meerdere mensen in een huis woont en de badjassen op dezelfde plek bewaard is dit nog lastiger dan gedacht. Omdat het vroeg is maar ook omdat het nog redelijk donker is. De badjas met logo of naam is de oplossing! Je hebt wel even wat licht nodig, maar dan vind je wel gelijk jouw badjas met naam gevonden!

Automatische koffie: koffie klaar precies wanneer je wakker wordt!

Wanneer je jouw badjas met naam aan hebt ga je liever gelijk over tot het koffie drinken. Gelukkig is dit mogelijk! Zet voordat je gaat slapen het automatische koffiezetapparaat klaar en zet de timer op het moment dat jij opstaat. Vind je dit te onveilig? Tegenwoordig heb je ook apps die je koffiezetapparaat aan zetten. Zet ’s avonds het apparaat klaar en doe hem in de ochtend via jouw app gemakkelijk aan. Bij de tijd dat je beneden bent zal de koffie klaar staan!

Maak het eten de avond ervoor en bespaar tijd!

Hoewel de koffie gemakkelijk in de ochtend van afstand aangezet kan worden, wordt het eten niet automatisch gemaakt. Om in de ochtend tijd te besparen kan je natuurlijk eten alvast ’s avonds maken. Hierdoor kan je ’s ochtends lekker rustig wakker worden met jouw bakje koffie ontbijt en badjas met naam. Of natuurlijk wanneer je een badjas bedrukken hebt laten met iets anders, die badjas met een leuke tekst of toffe afbeelding! En ditzelfde kan met de handdoeken die je in de ochtend gebruikt! Kijk hier (promowellnessstore.nl/handdoeken) eens voor de opties voor handdoeken bedrukken.

You may also like...