Papieren tassen bedrukken: goed voor het milieu en de portemonnee!

Niet lang geleden is het verboden geworden voor winkeliers om gratis plastic tassen weg te geven aan klanten. Hierdoor zijn papieren tassen bedrukken een nog verstandigere keuze geworden. Je bespaard hiermee zowel het milieu als jouw eigen portemonnee.

Papieren tassen bedrukken: slimme optie

Het naar de winkel gaan, iets kopen en vervolgens een plastic tas meekrijgen om jouw nieuw gekochte spullen in te vervoeren is super handig. Natuurlijk kan je simpelweg een plastic tas van huis meenemen. Deze zijn zeer ligt dus je merkt het nauwelijks. Echter loop er alsnog mee, en bovendien krijg je straks een gratis tas!

Dit laatste bestaat niet meer. Echter kan je voor vrij weinig geld al deze plastic tas kopen. Maar wanneer je dit vaak doet ben je op jaarbasis een aanzienlijk bedrag kwijt. Veel slimmer is het om zelf een tas mee te nemen.

Natuurlijk kan je voor een plastic tas kiezen, maar wanneer je toch een tas gaat aanschaffen kan je net zo goed voor de milieuvriendelijke optie kiezen. Toch? Kies daarom voor papieren tassen bedrukken. (www.josdraagtassen.nl/papieren-tasjes) Niet alleen zijn deze tassen milieuvriendelijker om te maken in tegenstelling tot de plastic tassen. Ook zijn deze vaak biologisch afbreekbaar. Mocht je dus per ongeluk een keer je tas kwijtraken dan is de impact op de natuur veel minder hoog dan bij een plastic tas, en hoef je je niet schuldig te voelen.

Daarnaast ziet een papieren tas er ook vaak tof en interessant uit. Veel beter natuurlijk dan met een lelijke plastic tas over straat lopen!

Papieren tassen bedrukken: veel mogelijkheden!

Ben je het er helemaal mee eens om voor milieuvriendelijkheid te kiezen? Kies dan voor papieren tassen bedrukken met een inspirerende tekst. Haal hiermee mensen over om ook voor papieren tassen bedrukken te kiezen.

Kies je liever voor een leuk ontwerp? Dat is ook natuurlijk mogelijk door papieren tassen bedrukken. Bedruk deze simpelweg met een leuke tekst, logo, afbeelding of zelf gemaakte tekening. Ook kan je natuurlijk iemand anders voor je laten tekenen. Kies naast deze mogelijkheden ook voor leuke figuren, motieven en kleuren.

Katoenen tassen bedrukken: kies de duurzamere variant!

Behalve papieren tassen bedrukken kan je ook kiezen voor katoenen tassen bedrukken (www.josdraagtassen.nl/textiel-draagtasjes). Net zo milieuvriendelijk als papieren tassen, maar dan duurzamer. De katoenen tassen bedrukken gaan namelijk langer mee dan papieren tassen. En de katoenen tassen bedrukken kan op net zo veel manieren als de papieren tassen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *