Bedrukte paraplu: het meest geschikte cadeau!

Is er binnenkort iemand jarig? Maar je kent diegene niet en je weet niet wat je als cadeau moet geven? Kies dan voor een bedrukte paraplu. Of kies bijvoorbeeld voor een golfparaplu bedrukken.

Bedrukte paraplu: de twee kernaspecten

Een cadeau geven aan iemand die je niet kent en waar je niks vanaf weet is eigenlijk best simpel. Je moet enkel en alleen met twee aspecten rekening houden. Namelijk of het geschenk handig is en dat het uniek is.

Een handig geschenk is altijd gewild. Zoals een boormachine, een blender of een servies-set. Echter zijn deze producten in hun normale vorm erg saai. Hierdoor komen de geschenken vrij onpersoonlijk over. Wat natuurlijk geaccepteerd wordt wanneer je diegene niet kent. Zorg er echter wel voor dat je het geschenk verpakt.

Bedrukte paraplu: maak het saaie geschenk leuk

Hoewel het geaccepteerd wordt dat je een saai cadeau geeft is het natuurlijk leuker om een leuk cadeau te schenken. En dit kan heel simpel door middel van bedrukken en graveren. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte paraplus!

De bedrukte paraplu kan er op eindeloze manieren uitzien. Kies er bijvoorbeeld voor om deze te bedrukken met één of meerdere leuke teksten, een grappige afbeelding of tekening of met bijvoorbeeld een foto van het huis van de jarige.

Naast de bedrukte paraplu kan hetzelfde gedaan worden met vrijwel elk geschenk. Bedruk of graveer bijvoorbeeld de boormachine of de blender. Kies voor een bedrukte servies-set of laat een een nieuwe roestvrijstalen koffiekan graveren met een leuke tekst.

Golfparaplu bedrukken: de specifieke variant

Wil je in plaats van een bedrukte paraplu een meer specifieker geschenk geven? Doe dan onderzoek naar de hobby’s van de jarige. Stel hiervoor vragen aan mensen die deze persoon kennen of ga rond zoeken op het internet. Bekijk bijvoorbeeld diegene zijn Facebook- en Twitteraccount.

Heeft diegene als hobby golfen? Kies dan niet voor een bedrukte paraplu maar voor een golfparaplu bedrukken. Dit is in principe hetzelfde maar dan net wat specifieker. Door in dit geval te kiezen voor een golfparaplu bedrukken maak je gegarandeerd een goede eerste indruk.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *