De bekendste relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn er in vele soorten en maten. Twee van de bekendste zijn een pen en een usb-stick. Waarom? Een pen omdat het ten eerste goedkoop is en ten tweede door veel mensen wordt gebruikt. Een usb-stick omdat het symbool staat voor het nieuwe digitale tijdperk en bedrijven graag hierop willen inspringen. Welke is het meest geschikt voor jou? Dat zoeken we uit in deze blog

Pennen alleen voor oude mensen?

Het is een understatement om te zeggen dat pennen al lang gebruikt worden. Toch is er iets relatief nieuws aan pennen toegevoegd. Door de globalisering en de goedkope productie in lageloonlanden is het nu erg gemakkelijk om een pen te laten bedrukken. Daarom kom je ook steeds vaker bedrukte pennen tegen als relatiegeschenk. Bedrijven die niet al te veel tijd en geld kwijt willen zijn aan een relatiegeschenk gaan voor een bedrukte pen. Hier kan je makkelijk je bedrijfsnaam en slogan op kwijt door de beschikbare ruimte. Bovendien kan je ook nog je bedrijfskleurstelling erop kwijt. Ten slotte wordt ook de jeugd van tegenwoordig gestimuleerd om ook te blijven schrijven, waardoor je dus ook verzekerd van een brede doelgroep.

Let’s get digital

Wil je als bedrijf echter alleen focussen op de mensen die voornamelijk gebruik maken van de digitale wereld, dan is een bedrukte usb-stick beter geschikt voor jou. Met een bedrukte usb-stick maak je een frissere indruk dan met een bedrukte pen. En ja, niet iedereen zal meer gebruik maken van een usb-stick, op zijn tijd is het wel handig om er 1 bij de hand te hebben! Onze tip: zorg voor een minimale grote van 8GB zodat mensen ook daadwerkelijk iets aan jou bedrukte usb-stick hebben. Bovendien kan je ook de kleur voor het bedrukken van de usb-stick bepalen waardoor je ook een mooie combinatie samen met de bedrukking kan creëren.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *