Sweater bedrukken: Laat je creativiteit de vrije loop!

Als je goed kunt tekenen of schilderen of je bent net zo creatief met woorden als bijvoorbeeld Loesje, dan wil je jouw talent met zoveel mogelijk mensen kunnen delen. Het is alleen niet echt gebruikelijk om de hele tijd met een schilderij te zeulen en je kan niet zomaar iedereen een gedicht voordragen. Jouw ontwerp op een sweater met logo bedrukken is hiervoor een goed alternatief. Je kunt zelf met je kunstwerk rondlopen of je laat anderen dit voor je doen. Kies dus voor een sweater bedrukken!

Sweater bedrukken: Limited edition

sweater bedrukken

sweater bedrukken

Als beginnend kunstenaar of ontwerper heb je vaak niet de beschikking over een eigen productiebedrijf. Om toch naamsbekendheid te werven, is het een idee om jouw print af te laten drukken op een sweater, of hiervoor te kiezen voor een hoodie bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld een zelfontworpen patroon, een eigengemaakt schilderij of zelfbedacht gedicht laten printen op een trui. Je kunt deze per enkel stuk laten afdrukken of je kunt ervoor kiezen om er meerdere van te laten drukken. Geef deze sweater cadeau aan vrienden of familieleden of misschien heb je een sponsor die je wilt verrassen? Deze sweater is dan een echte limited edition waarmee anderen voor jou reclame lopen. Je eigen sweater kun je ook dragen als je een presentatie geeft of wanneer je een evenement bezoekt die te maken heeft met jouw hobby / werk. Je bent dan als het ware je eigen visitekaartje.

Hoodie bedrukken: Zoveel mogelijkheden

hoodie bedrukken

Er is heel veel mogelijk als het gaat om een sweater bedrukken of een hoodie bedrukken. Je kunt ten eerste kiezen uit je favoriete model en je lievelingskleur, waar jouw ontwerp goed op uit zal komen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten afdrukmogelijkheden. Je kunt een tekst of ontwerp laten drukken als flex print, wat een mooi glanzend effect heeft, of je kunt kiezen voor een flock print. Deze printmogelijkheid heeft een fluwelen uitstraling. Je ontwerp op een sweater laten borduren is ook een optie, maar deze is prijziger dan de andere mogelijkheden. Een tekst laten borduren in een sweater zorgt er wel voor dat de print steviger in de stof vast zit en een borduursel slijt nauwelijks. Je hebt tegenwoordig vele mogelijkheden als het om een sweater bedrukken of hoodie bedrukken gaat.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *